Christelijke datingsite

Mensen die iets voelen voor het Christelijk geloof en op zoek zijn naar een zielsverwant voor een duurzame vriendschap of relatie kunnen bij ons een zoekertje plaatsen.

We richten ons vooral tot alle Nederlandstaligen wereldwijd. Elke leeftijdsgroep is bij ons welkom zowel jongeren, jongvolwassenen, veertigers, vijftigers als 65-plussers. We raden aan op zoek te gaan naar een leeftijdsgenoot.

We verwelkomen alle Christenen wat hun nationaliteit, sociale status, gezondheidstoestand of seksuele geaardheid ook moge zijn. Van zodra u Jezus graag wil beschouwen als de Zoon van God en Redder van de wereld, hebt u een belangrijke stap gezet naar een Christelijke identiteit en onze doelgroep.

Binnen het Christendom zijn er verschillende stromingen. U hoeft dus niet noodzakelijk Katholiek te zijn om bij spiritdating aansluiting te vinden. Protestanten, Orthodoxen, Anglicanen, Evangelische Christenen, enz. zijn ook welkom.

Onze groep Christenen moet oprecht en mild zijn en andere levensvisies respecteren. De scheiding van Kerk en Staat plus democratische waarden zijn belangrijke uitgangspunten.

Welkom op onze gratis Christelijke datingsite en veel plezier met het zoeken!

Verstuur hier uw zoekertje!