Christelijke Datingsite: Zoekertjes

Welkom,

Fijn dat u ons een bezoek brengt. Wij zijn een Vlaams initiatief voor zowel Vlamingen als Nederlanders. Wij genoten een Katholieke opvoeding maar richten ons bovenal tot alle Nederlandstalige Christenen in de wereld wat hun achtergrond ook moge zijn.

Deze Belgische Christelijke datingsite werd opgericht door een particulier en is niet commercieel van aard. Bijgevolg is deze voor onze gebruikers volledig kosteloos.

Wij willen graag mensen samenbrengen voor duurzame vriendschappen en relaties in een Geest van vreugde en kracht.

Velen dromen terecht van een klassiek gezin en kunnen dus bij ons een zoekertje plaatsen. In de ogen van God zijn ongetwijfeld talrijke verschillende idealen van tel. Omdat het beter is niemand in een hokje te plaatsen, laten wij bij deze graag weten dat mensen na een gebroken relatie ook bij ons op zoek kunnen gaan naar nieuw geluk. Ook holebi’s kunnen hier zeker hun kans wagen. Welkom bij onze gratis Christelijke datingsite!

Voorwaarden en Privacy


Verstuur hier uw zoekertje!


Van iedereen die zich aanmeldt, wordt er verwacht enige voeling te hebben met het Christelijk geloof ofwel zoekend te zijn in die zin. Daarbij staat welgemeend respect voor de figuur van Jezus centraal maar een kritische levenshouding wordt niet per definitie afgewezen. Immers Christus was in Zijn tijd een groot denker en vernieuwer.

Men mag via een zoekertje ook laten weten geïnteresseerden bij gelegenheid te willen van dienst zijn met een mooie bezinningstekst of religieus voorwerp. We raden echter wel aan om al deze vormen van dienstverlening gratis aan te bieden. Ook aanmoedigingen voor ons werk publiceren we graag.

Tot slot behouden we het recht om ongepaste reacties zo spoedig mogelijk al dan niet in overleg met de afzender te verwijderen. U begrijpt dat we niet aansprakelijk kunnen gesteld worden voor mogelijke misbruiken. Lees daarom misschien eerst even onze afspreektips.

Ik ben gekomen opdat ze leven mogen bezitten, en wel in overvloed.

Johannesevangelie 10,10


Als privé-initiatief hebben we wat tijd nodig om uw zoekertje te plaatsen. Bedankt.

You do not understand Flemish or Dutch very well? Please, give it a chance! We are a classic Christian datingsite also for motivated gay, lesbian and transgender people. We are from? Yes, from Flanders! As private initiative, we need some time to put your message on our site. Thanks. We cannot be responsible for abuses.

Posted by Ruben on 18/03/2018

Wij zoeken broeders en zusters om samen voor Yahshua (Jezus) te leven. Samen God dienen. Samen leven en werken. Elkaar bemoedigen. Samen groeien. Gij geheel anders. De wil van de Vader zoeken en doen. Zijn Licht laten schijnen. Wij zijn een klein groepje volgelingen van Yahshua. Leven zoveel mogelijk zelfvoorzienend midden in de Vlaamse natuur. We leven van straatmuziek en kunst. We leven in een yurt, met plek voor meer yurts. Wil je volledig leven voor Hem? Honger en dorst je naar de gerechtigheid? Wij houden de sabbat en de Bijbelse feesten. Je bent welkom.

Posted by Willy on 14/03/2018

Beste broeders en zusters ik geloof nooit dat Jezus een man of een vrouw in eenzaamheid wil zien huilen, omdat de vader ons geschapen heeft om samen hem te aan bidden, ik ben bang en geloof me vrij nog iets te vragen op site. Zelfs al is die christelijk kan gek klinken maar is zo, waarom in de naam van geloof heb ik al veel gezien en meegemaakt en denk dat nu ik 66 jaar ben en goede leiders heb gehad ik nooit meer een kerk heb gevonden zoals toen. S’avonds naar bed gaan en geen goede morgen kunnen zeggen is zo leegte en heb heb heel mijn leven mensen geholpen en ben meer een gebruiks voorwerp geworden. Ik ben pinster gelovig gevormd en hoe langer je tegenslag hebt, hoe moeilijker het wordt. En lied houd me vast in mijn geloof en de beloofde die ik aan Jezus gaf en niet aan mensen, het lied zie op youtupe I stil holding on. Ja Heer blijf maar vastklampen aan jou en dat was mijn belofte tijdens mijn doop, Ik zei letterlijk voor de gemeente : Jezus ken je niet maar wil je aanemen als mijn God en beloof je het zolang vol te houden als ik kan en als ik stop Heer is het ook gedaan, ik heb nooit moeten stoppen maar heb al veel trannen gelaten, en dan zegt het woord Jezus : > het is u niet dat men haat maar U geloof in mij, ja Heer maar ben maar een mens en geen God en doe mijn best u te volgen en te spreken als u het me vraagt. Ja wat moet ik daar nog aan toe voegen, Heer wil je een huilende eenzame man die gelooft of twee eenzame mensen die in u naam samen komen. En sterker geloven op de moeilijkheden samen aan te kunnen en te overwinnen. En ook in geloof en kerkgemeenschap en wat denkt u dat Jezus en de Heilige geest zouden antwoorden, Zegen over iedereen die in Jezus gelooft en weet dat zijn paden moeilijk zijn … amen Willy

Posted by Marion on 18/02/2018

Ben op zoek naar een langdurig relatie vanaf 45-60 jaar… ik ben van Suriname… heb 3 kids… ben een creoolse van 44 wordt 45.

Posted by Yvonne on 12/02/2018

God zegen De Here Jezus staat op nummer 1, hier een christelijke vrouw met 3 inwonende kinderen die uitkijk naar een gelovige man, die klaar is voor een nieuw begin. samen met jou en mijn kinderen gaan wij er voor, graag serieuze berichten, mijn voorkeur gaat naar mannen die in België en Nederland wonen. ik woont zelfs in NL. groetjes en God zegen ps ben 41 jaar jong.

Posted by Emmy on 9/02/2018

Ik ben Emmy en ben 20 jaar ben op zoek naar een leuke christenjongen die met mij een vriendschapsrelatie wil opbouwen en in den toekomst een liefdesrelatie

Posted by Marion on 29/01/2018

Voordat ik begin wil ik iedereen groeten… ik ben namelijk op zoek naar een relatie… wie niet serieus is graag niet reageren… ik ben een zwarte uit Suriname en zoek een lieve, zorgzame heer.

Posted by Willy on 28/01/2018

Zoek al geloof ik niet meer echt in date site en eerlijke gelovige vrouwen, omdat ze de zelfde eisen stellen, ben 66 jaar en jong van geest en niet helemaal gezond. Wat trouwens ook bijna niet kan op onze leeftijd. Hou van iemand die eerlijk is en van Jezus houd en ben opgegroeid of geroepen en opgeleid in een Antwerpse pinksterkerk of gemeente. Zoek een levensgezel in geloof en houd van trouw en eerlijkheid en ben niet rijk of arm. En wil met mijn relatie en ook mijn geloof samen opbouwen naar Gods wil en niet naar mijn wil. Ben 18.2 cm en rook maar drink niet en hou van romantische momenten samen te beleven en ze te ontdekken samen. De Heer zei kom voor de armen van geest en de zieken en niet voor de rijken. Zoals God ook ons niet gemaakt heeft om alleen te zijn, als hier iemand zich in herkent en Jesus om raad vraagt en er toch nog interesse is hoor ik het wel GBU in Jezus Heilige naam. Hou ook van Oosterse vrouwen die geloven omdat ik weet dat in China gevaarlijk is te geloven, maar moet in belgie en rond St-Niklaas wonen. Leeftijd tussen 58 en 65 jaar. Gods zegen voor alle die christelijk zoeken in Jezus heilige naam… Amen Willy

Posted by Pierre on 28/01/2018

Ik ben alleenstaande man 61j. wonende 2800 Mechelen. zoek een eerlijk tof vrouwtje tussen 45-70j. om samen van het leven te genieten. en God over ons waakt. je mag bellen of smsen ook. 0499/62.98.68. lve grtjsxPierre

Posted by meriam on 5/01/2018

Goeiedag ik ben meriam een levenslustige vrouw van 46 jaar heb 3 kindren. ben roomskatholiek en beoefen ook het spirituele TAO. (positieve en negatieve) energie. k ben 13 jaren single geweest. heb t steeds geprobeerd weer goed te maken maar tevergeefs. nu trek k de stoute schoenen aan door my voor het eerst op een site in te schryven om myn geluk te ontmoeten. k hou van schoonmaken koken leuke dingen doen. hopelyk vind k iemand die hiervoor valt en niet tevergeten aandacht en liefde voor elkaar. ik woon in Suriname. groetjes

Posted by Pierre on 14/12/2017

Hoi. Is er een lief en eerlijk vrouwtje tussen 50-70j. om nog leuke dingen mee te doen. En moge God over ons waken alles goed komt. Ik ben Pierre (man). 61j. jong van geest. lieve groetjes x.

Posted by Norman on 16/11/2017

Hallo,ik ben op zoek naar een vrouw via een christelijke datingsite om samen leuke dingen te doen,ik zelf ben ook katholiek en misschien vindt ik wel iemand via jullie website, vriendelijke groeten.

Posted by Katrien on 4/11/2017

Hey iedereen ik ben Katrien 28j wonende te Deurne, ik wil graag nieuwe mensen leren kennen. Ik heb wel een moeilijke periode achter de rug sta nog niet open voor een relatie maar hoop hier op een rustige manier serieuze niet opdringerige mensen te leren kennen, ben ook wel spiritueel en als dat matcht is al een goed begin..

Posted by mireille on 25/09/2017

Hallo ik ben 49 jaar, heb 1 zoon van 27 jaar. Ik ben een gelovige alleenstaande moeder. Ik ben op zoek naar een God vrezende man tussen 50 en 55 jaar.

Posted by Guy on 6/08/2017

Ben een zachte lieve gescheiden man van bijna 63, sportief, sociaal, romantisch, nog actief in beroepsleven, katholiek, 1 zoon van 27 die bij zijn moeder woont, tweetalig. Graag kom ik in contact met een lieve dame, leeftijd onbelangrijk, voor een mooie vriendschap en indien klik een mooie toekomstgerichte liefdevolle relatie.

Posted by Iwan on 6/08/2017

Hallo voor dat ik myn bericht type wil ik eerst beleef groeten zo myn verhaal luid zo ik ben opzoek naar een eerlyk een betrouwbare vrouw die me hart voor me kan troosten in goede tyden en slechte tyden ra ra wie kan dat zyn reageert op myn bericht.

Posted by Pierre on 1/07/2017

Ben Pierre 61 j. woonachtig Mechelen. zoek lief eerlijk katholiek vrouwtje. om samen nog van het moois te genieten wat God ons gegeven heeft en dit wil. lieve xxx Pierre

Posted by Elviera on 29/06/2017

ik ben een christelijke vrouw op zoek naar een partner iemand die samen met mij de Heer wil dienen en ondersteunen in het geloofsleven. zijn hier nog mensen die niet kijken naar het uiterlijke maar het innerlijke, let wel God is niet verdeeld en houdt van een ieder zoals we zijn.

Posted by D. Michael on 21/06/2017

Lieve alleenstaande man gelovig, joviaal, trouw wenst contact te maken om samen te ontspannen eender wat vele lieve groetjes

Posted by Viviane on 15/05/2017

graag zou ik willen kennis maken met een lesb dame, ik ben 69 jaar en aleen de ouderdom speeld voor mij geen rol van het moment dat die persoon serieus is, ik heb een heel jong karakter en ik woon in oostende hopelijk zal ik hier mijn geluk vinden groetjes viviane

Posted by Jon on 13/05/2017

Ik ben op zoek naar iemand die bij me past en naastenliefde belangrijk vindt. Zelf ben ik computer technicus van ervaring maar zit momenteel thuis. Veel tijd voor mijn hobby’s: fotografie, muziek en mijn website heb ik nu wel. Maar als het wat wordt met jou dan zou ik graag huisman zijn. Was, strijk, huishouden maar ook koken doe ik graag.

Posted by Sharon on 24/04/2017

Ik ben 36 jarige docente Nederlands die woont en werkt in Suriname die op zoek is naar een man voor een duurzame relatie. Ik ben moeder van 2 zonen van 11 en 16 jaar die niet bij mij inwonen. Met vriendelijke groet, S.

Posted by marciano on 13/04/2017

De Here Jezus op de eerste plaats warmte liefde openheid eerlijkheid humor positief samen genieten samen door dik en dun

Posted by maria-E on 7/04/2017

Goeie dag! Ik ben een weduwe (78) en zoek een maatje op basis van vriendschap Liefst een eenvoudig iemand (een vriend) die het hart op de juiste plaats draagt. Mijn geloof is zeer belangrijk voor mij (evangelisch) niet alleen in theorie maar ook in de praktijk Dit om de eenzame uren (vooral s’ zondags positief te kunnen op vullen ben woonachtig in Limburg beste groeten en Gods rijke zegen toe gewenst.

Posted by maria on 5/04/2017

hallo Ik ben een weduwe (78) sociaal gericht begripvol en met een open oprecht hart Zou willen kennis maken met een serieuze man (ongeveer dezelfde leeftijd) die ook eenzaam is iemand waar mee ik van gedachten kan wisselen over van alles en nog wat Om zodoende ergens naar uit te kunnen kijken: kortom een doel te hebben beste groeten Maria

Posted by judith on 4/03/2017

Hoi bn opzoek nr een vriendschap maatje.

Posted by Lois on 16/02/2017

Energieke, creatieve, christelijke vrouw (25) staat open voor nieuwe contacten met mannen tussen de 25-32 jaar.

Posted by Christian on 20/01/2017

55 JR MAN mindervalide zoekt jongere vrouw tussen 37 en 47 voorkeur uit W-vl.

Posted by michael on 10/01/2017

Hoi, ik ben michael, een man van 32 lentes jong en vrijgezel. Ben op zoek naar een lieve, betrouwbare dame om samen een vaste relatie mee te beginnen. Ben een open, spontaan, lieve en romantisch type ik knap af op leugens en bedriegen.

Posted by Francis on 22/12/2016

Ik ben een christelijke singel vrouw die een man zoekt voor een serieuze duurzame relatie.

Posted by Christel on 22/10/2016

Blonde volslanke vrouw 59 lentes ongebonden niet rokend zou graag een niet rokende uiteraard ongebonden lieve man willen tegenkomen hobby’s wandelen, fietsen, fotograferen, tuinieren, zwemmen, lezen, koken, lekker uit eten leuke en gezellige dingen ondernemen maar ook genieten van huiselijke gezelligheid en natuurlijk van elkaar samen is zoveel leuker woon in Flevoland groeten.

Posted by Eigenaar spiritdating on 19/08/2016

We willen bij deze graag al onze leden uitdrukkelijk waarschuwen om niet in te gaan op mogelijke spamberichten door derden. Bedenk dat uw persoonlijke veiligheid heel erg belangrijk is. Mocht u berichten ontvangen via spiritdating die u verdacht lijken of waar u zich om de een of andere reden niet goed bij voelt, gelieve ons zo snel mogelijk te verwittigen via ons gewone contactformulier dat u ook gebruikt om ons uw zoekertjes door te sturen. Voor zover nodig zullen wij u dan tips geven hoe u best omgaat met vreemde berichten. Wanneer we allemaal samen waakzaam zijn en onze verantwoordelijkheid opnemen, kunnen we het veilig houden voor al onze gebruikers. Bedankt.

Posted by Tillie on 15/08/2016

Ik ben een actieve Katholieke vrouw van middelbare leeftijd en zoek kennis met man.

Posted by Annemarie on 6/08/2016

Vrouwelijke 44 jarige optimistische vrijgezel zoekt kennismaking met een gelovige heer maximum 60 jaar. Ik hoop op een aangenaam contact en wie weet zit er een liefdevolle relatie voor het leven in! Zelf woon ik in de provincie Antwerpen doch ik heb absoluut geen bezwaren tegenover een vriend die elders woonachtig is.

Posted by Eigenaar spiritdating on 06/07/2016

Wanneer uw zoekertje niet op onze website verschijnt nadat u het reeds enkele dagen hebt doorgestuurd, is er kans dat dit te maken heeft met een of andere technische storing. Aarzel niet om uw zoekertje opnieuw te versturen. We streven ernaar om alle binnenkomende berichten binnen een redelijke termijn van enkele dagen te behandelen in onze vrije tijd. Dank voor uw begrip. We wensen al onze leden en bezoekers een deugddoende vakantie.

Posted by William on 29/04/2016

Aan de lieve dames van de streek Leuven-Tienen, graag een berichtje als je mij wilt ontmoeten. ik ben nog steeds organist en accordeonist in de kerk en op feestjes en in rusthuizen. ben je 45 à 60j , mail me of bel me op 016-734333 of 0470-229080. veel liefs!!

Posted by William on 25/04/2016

Ben wiliam uit boutersem-vertrijk. zoek een lieve vrouw voor een lat-relatie. ik ben 60j, gescheiden en ben kerkorganist. hou van de mooie natuur, speel accordeon en hammondorgel uurwerken herstellen is mijn 2e hobby na muziek uiteraard. verre reizen zijn voor mij niet nodig om de schoonheid van de schepping te bewonderen. in ons land zijn ook veel schone plekjes om te bezoeken. mijn 2 kinderen komen regelmatig op bezoek, of ik ga naar hen. ze zijn 20 en 25j. wie houdt van huiselijke gezelligheid en regelmatig een citytripje, is welkom om eens af te spreken. bent u tussen 50 en 60 laat iets van je horen. william.

Posted by Michael on 14/04/2016

Hallo ik ben michael en ben 31 jaar en ben op zoek naar de ware liefde.

Posted by David on 05/04/2016

Zoek ernstige vrouw om later mee door het leven te gaan GEEN COMERCIEEL gedoe 0485349552.

Posted by Adrianus on 20/03/2016

Adrianus Brabantse man met protestants geloof, aardig en eerlijk wil contact met een vrouw tussen 35 en 50 jaar die eerlijk en ook gelovig is. Ik ben een Nederlandse “vlaming” ondernemend maar ook rustig en kan genieten van b.v. uitjes, gezelligheid en warmte.

Posted by Ilse on 18/02/2016

Zoekt een man om samen mee hand in hand over Gods pad te wandelen, door de prachtige natuur die Hij heeft geschapen. Zoekt een man om als sterk biddende vrouw achter te staan. Zoekt een man om samen met hem de relatie met onze Lieve Vader te versterken. Zoekt daarom een (oudere) man met veel diepgang en zoekt een man die niet boos wordt als ze weer eens haar bijbel heeft weggegeven aan iemand in de rij van de supermarkt, op het station, of elders in ons land… Wanneer jij net als ik God op nummer 1 hebt staan, dan zou ik onwijs graag jouw nummer 2 willen zijn. Het geloof is voor mij boven alles het allerbelangrijkste in mijn leven!

Posted by Annemarie on 14/02/2016

Gelovige vrolijke 43j vrouw regio Antwerpen (katholiek) zoekt eveneens gelovige man voor vriendschap en eventueel een mooie stabiele relatie. Ik heb diverse interesses en hobby’s.

Posted by Jean on 07/02/2016

Ik ben een sportieve man van 54 jaar. Ik ben van beroep leraar duits. Ik zoek een lieve sportieve vrouw om samen van het leven te genieten.

Posted by Hope on 22/01/2016

Hallo, Ik ben op zoek naar een vriend, maatje, om samen een nieuwe leven op te bouwen, ik ga eerst voor vriendschap om elkaar beter te leren kennen, en als er een klik is voor meer. Spreek dit je aan, twijfel niet, om te reageren.

Posted by Tillie on 22/12/2015

Vrouw van 51 met drie grote kinderen, gelovig, natuurliefhebster, lekker eten zoekt charmante man liefs katholiek om samen te zijn en te genieten van elkaar en van het leven.

Posted by Willien on 10/11/2015

Ik ben een vrouw. Ik zoek een christelijke man. Ik ben 55 jaar oud. Ik ben van creoolse komaf.