Gastenboek

Welkom bij het gastenboek van onze Christelijke site Spiritdating.
Denk mee over uw ideale christendate; gay- en transgendervriendelijk.
Verstuur hieronder uw vraag, opmerking, idee, weetje, tip, ... en deel het met onze gasten.
Wie weet, leert u langs deze weg misschien nieuwe vrienden kennen.

Posted by Eigenaar Spiritdating on 14/05/2018

Welkom bij het gastenboek van Spiritdating!! Verstuur hieronder uw vraag, opmerking, idee, weetje, tip, … en deel het met onze gasten.

Link naar de website

Posted by Karel A. on 20/10/2016

Geloof in uzelf. Luister naar de mooie complimenten die de mensen u geven! Veel mensen twijfelen aan zichzelf, maar laat uw Innerlijke Kracht spreken. Gebruik negatieve opmerkingen als een kracht voor verbetering, en de positieve als een geschenk voor lichaam en geest. In iedereen schuilt het goede om er een mooie en betere wereld van te maken! Laten we er Samen aan Werken.

Posted by Nicolas on 22/08/2018

Ik zou graag christelijke meisjes in Belgie leren kennen, liefst in de buurt van Limburg. Als iemand een manier vind om in contact te geraken, laat me gerust iets weten via facebook. Groetjes, Nicolas Liebens

Posted by Chantal on 4/10/2018

Langs deze weg wil ik een eigentijdse man ontmoeten die evenwel het geloof een plaats geeft in zijn leven zonder zich af te sluiten van de aangename kant van onze huidige maatschappij.

Posted by Bruno on 12/11/2018

Een liefdesverhaal uit Gods Woord dat mij bijzonder ontroert, is de ontmoeting tussen Isaac en Rebecca: beiden kozen niet voor elkaar, althans niet voordat God hen had samen gebracht. Een meisje van de wereld of in wie de wereld leeft, hoeft niet voor me. Een vrouw die enkel Jesus gehoorzaamt, met haar wil ik wil praten en kennis maken. Dus geen spirituele shoppende lege vat, wel eentje in wie Gods Geest ook werken mag, zoals ik zelf toelaat in mijn eigen leven. Gods Zegen.

Posted by Bryce on 28/01/2019

Bryce, 18 op zoek naar een jonge christelijke man/vrouw

Posted by Aaron on 15/06/2019

Ik ben moeder van een christen zoon van 23 jaar. Hij is gekwetst geweest door een relatiebreuk van 2,5 jaar met een niet-christen meisje. Ze was als een dochter voor mij, en ikzelf heb ook onder de breuk geleden. Ik bid de Heer dat hij langs deze weg een serieuze partner mag leren kennen. Hijzelf weet het niet dat ik hem heb ingeschreven, maar door zijn mooie ziel zal hij het mij later wel vergeven moest hij via deze site een relatie kunnen beginnen.